EM 2018

I uge 34 2018 sendte HADK 22 danske Haflingere og 21  håbefulde danske ryttere til Stadl Paura i Østrig for at forsvare de danske farver, til Europachampionat for Haflingere. Turen var en spændende og oplevelsesrig tur, som bød på flot sport af hele Europas Haflinger-elite og ikke mindst også af vores danske ekvipager – som kom ned og viste alt de havde trænet på det sidste lange stykke tid. Holdet havde et godt sammenhold der både bød på fællesspisning og en hel masse hygge og samlet opbakning hver gang en dansk ekvipage skulle på banen. Aftenerne bød på fest og farver til præmieoverrækkelserne og det danske hold var jo så heldige at have danskere repræsenteret på podiet.

Europa Championatet afholdes hvert 3. år af WHZSV og værtslandet Østrig har før afholdet dette arrangement i på Pferdezentrum i Stald Paura, som er et helt specielt stadion der kan rumme alle discipliner – derfor får vi set en hel masse andet Haflinger-sport end vi måske er vant til og det gør kun oplevelsen endnu bedre.

Det skal fra HADK lyde et stort tillykke til de placerede og medaljetagende ekvipager og et stort tak til alle jer der har hjulpet op til at få planlægningen af denne tur til at gå op i en højere enhed.

Se resultaterne her

Med venlig hilsen

Chef’d’Equipe

Julie Duus

By | 2019-03-01T17:06:34+01:00 01/03/2019|Uncategorized|0 kommentarer

HAD_emblemx2

OM HADK

Eneste Haflingeravlsforbund i Danmark, som er godkendt af EU. 

Et avlsforbund, som tilhører fælleskabet under Landsudvalget for Heste. 

Et avlsforbund, som har 100 % renavl.

Den eneste danske haflingerforbund der har egen stemme ved Haflinger Welt Zucht und Sportvereinigung.